Aanbieding!

Barbie Carrière | Wildlife Dierenartspop – Poppen En Poppenhuizen

 49.68  21.60

Verken een wereld vol dieren met de Ken Wildlife Dierenarts Speelset! Als je van wilde dieren houdt en graag dieren verzorgt, dan ben jij de perfecte wildlife-dierenarts! Deze speelset vormt het ideale werkterrein voor een wildlife-dierenarts …

Op voorraad

SKU: RMX-49-W2105 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Verken een wereld vol dieren met de Ken Wildlife Dierenarts Speelset! Als je van wilde dieren houdt en graag dieren verzorgt, dan ben jij de perfecte wildlife-dierenarts! Deze speelset vormt het ideale werkterrein voor een wildlife-dierenarts met de Ken wildlife-dierenarts en zijn schattige patiëntjes: een piepjong jachtluipaard en een aapje! Wildlife-dierenartsen zijn vriendelijk en slim en helpen wilde dieren gezond te blijven. Deze speelset bestaat uit een apart werkstation met een autoband waar het aapje aan kan slingeren, een kleine hangmat, een behandeltafel en een dierenverblijf. De Ken Wildlife-dierenarts draagt een lichtgroen shirt en een lichtbruine korte broek, en heeft een stethoscoop, een voedingsfles en andere accessoires om dieren te verzorgen. Kinderen vinden het heerlijk om de eindeloze creatieve mogelijkheden en verhalen te ontdekken! Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 3 jaar en ouder.
Word Wildlife-dierenarts met de Ken Wildlife Dierenarts speelset!
Inhoud: alle hulpmiddelen die een wildlife-dierenarts nodig heeft, waaronder de Ken wildlife-dierenartspop, een schattig babyjachtluipaard en aapjes als patiënten, en een behandeltafel zodat de dierenarts de dieren kan onderzoeken en verzorgen!
De Ken wildlife-dierenarts pop draagt een lichtgroen shirt, een bruine korte broek en een stethoscoop om zijn nek, waarmee hij naar de hartslag van het babyjachtluipaard en de jonge aapjes luistert. Dankzij zijn goede zorgen zullen de dieren snel weer kerngezond zijn. Het aapje is zelfs al fit genoeg om aan de autoband te slingeren!
De accessoires bestaan uit een werkstation met een autoband aan een touw waar het aapje aan kan slingeren, een kleine hangmat, een behandeltafel en dierenverblijf, een voedingsfles en andere hulpmiddelen.
Verken een wereld vol creativiteit en verhalen met de Ken Wildlife Dierenarts speelset!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barbie Carrière | Wildlife Dierenartspop – Poppen En Poppenhuizen” te beoordelen
  • 100% Veilig winkelen
  • Gratis verzending boven € 60
  • Veilig winkelen SSL-codering
  • 20-30 Dagen bedenktijd
  • Betaalmethodes: