Aanbieding!

Barbie Modepoppen | Zorg Voor Jezelf Mediteren En Ontspannen Pop (lichte Huidskleur) – Poppen En Poppenhuizen

 50.49  30.60

Kids kunnen mindfulness en meditatie oefenen met de Barbie Mediteren en Ontspannen pop, om zich overdag ontspannen te voelen en 's avonds gemakkelijker in slaap te vallen! Deze volledig beweegbare pop …

Op voorraad

SKU: RMX-49-W2037 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Kids kunnen mindfulness en meditatie oefenen met de Barbie Mediteren en Ontspannen pop, om zich overdag ontspannen te voelen en 's avonds gemakkelijker in slaap te vallen! Deze volledig beweegbare pop geeft licht en laat kalmerende muziek horen en wel in 2 verschillende standen: Dag en Nacht. Druk op het zonnetje op de ketting van Barbie en doe ademoefeningen in de dagstand. Druk op het maantje op de ketting voor de nachtstand om te ontspannen en in slaap te vallen. De pop (ca. 29 cm) heeft ook een oogmasker en een puppy. Kinderen kunnen 3 verschillende emoticonspeldjes op de puppy prikken om te laten zien hoe hun stemming is. Pop kan niet los staan. Kleuren en versieringen kunnen variëren. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
De Barbie 'Mediteren en Ontspannen' volledig beweegbare pop helpt kinderen zich overdag te ontspannen en 's avonds gemakkelijker in slaap te vallen door mindfulness en meditatie te oefenen.
Met licht en kalmerende muziek in 2 verschillende standen: Dag en Nacht.
Kids kunnen op het zonnetje op de ketting van Barbie drukken om de dagstand in te schakelen, zodat ze op muziek strek- en ademhalingsoefeningen kunnen doen.
Wanneer ze op het maantje op de ketting drukken, wordt de nachtstand geactiveerd om de spieren te ontspannen en in slaap te vallen.
Naast de Barbie pop (ca. 29 cm) bevat de set een oogmasker en een puppy met 3 verschillende emoticonspeldjes waarmee kid hun stemming kunnen aangeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barbie Modepoppen | Zorg Voor Jezelf Mediteren En Ontspannen Pop (lichte Huidskleur) – Poppen En Poppenhuizen” te beoordelen
  • 100% Veilig winkelen
  • Gratis verzending boven € 60
  • Veilig winkelen SSL-codering
  • 20-30 Dagen bedenktijd
  • Betaalmethodes: