Aanbieding!

Polly Pocket Paarden En Speelset | Op De Biggetjesboerderij Compacte Speelkoffer – Poppen En Poppenhuizen

 26.91  12.60

Tijd voor nieuwe avonturen met Polly Pocket! De grotere compacte speelkoffer Op de Biggetjesboerderij heeft de vorm van een snoezig biggenhoofdje en bevat een miniboerderij. Een leuke speelkoffer om thuis of onderweg …

Op voorraad

Beschrijving

Tijd voor nieuwe avonturen met Polly Pocket! De grotere compacte speelkoffer Op de Biggetjesboerderij heeft de vorm van een snoezig biggenhoofdje en bevat een miniboerderij. Een leuke speelkoffer om thuis of onderweg mee te spelen! Ontdek samen met Polly en haar vriendinnetje (poppen met 5 beweegbare 'gewrichten') alle verrassingen in de speelkoffer. Natuurlijk hebben Polly en haar vriendinnetje ook 2 dierenvriendjes, 1 alpaca met haar en een geit, en zijn er accessoires zoals een rok en een verborgen kam! Laat de boerderijpret beginnen! Open de deur van de schuur en melk de koe, speel met de biggetjes in de biggenbox, open de stal om een kraampje met boerderijproducten te vullen en draai aan de windwijzer om de kippen te laten zien. Of aai de alpaca en doe yoga samen met de geit. Draai aan de windmolen om het dag of nacht te laten worden! Wat een leuke boerderij! De compacte speelkoffer heeft ook een handvat dat je om je pols kunt doen, zodat je overal en altijd op avontuur kunt gaan met Polly Pocket! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze van het boerderijleven houden en graag dieren verzorgen!
De schattige compacte speelkoffer Op de Biggetjesboerderij van Polly Pocket heeft een superleuke biggetjesvorm en bevat alles wat je op een boerderij ziet, Polly en haar vriendinnetje en 2 dierenvriendjes (1 een alpaca met haar en een geit).
Ontdek de leuke verrassingen en activiteiten: open de deur van de schuur en melk de koe, speel met de biggetjes in de biggenbox, open de stal om een kraampje met boerderijproducten te vullen en draai aan de windwijzer om de kippen te laten zien. Of aai de alpaca, doe yoga samen met de geit en draai aan de windmolen om het dag of nacht te laten worden!
De compacte speelkoffer heeft een handvat dat je om je pols kunt doen, zodat je de biggenboerderij overal mee naartoe kunt nemen!
Met al deze leuke activiteiten en accessoires zijn Polly en haar vriendinnetje helemaal klaar voor spannende avonturen op de boerderij!
Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze van allerlei soorten dieren houden en graag op de boerderij spelen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Polly Pocket Paarden En Speelset | Op De Biggetjesboerderij Compacte Speelkoffer – Poppen En Poppenhuizen” te beoordelen
  • 100% Veilig winkelen
  • Gratis verzending boven € 60
  • Veilig winkelen SSL-codering
  • 20-30 Dagen bedenktijd
  • Betaalmethodes: